25.11.2006

Primavara, vara, toamna, iarna... si primavara


Am vazut Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring. Destul de interesant. Dar, hai sa vedem ce scrie pe cinemagia.ro:

"Povestea unui baietel care locuieste intr-un mic templu plutitor alaturi de un batran maestru care-l invata tehnicile artelor martiale. Dupa cativa ani, baiatul devenit acum un tanar in toata regula, experimenteaza primele contacte sexuale cu o tanara venita la templu pentru a fi vindecata de maestru. Cei doi se hotarasc sa fuga, insa viata lui devine un adevarat infern. Astfel baiatul se intoarce la templul de pe lac pentru a gasi iluminarea spirituala de care are acum atata nevoie"

Ce misto suna! Doar ca:
unu: batranul nu-l invata nici o tehnica a artelor martiale, cei doi doar se roaga si culeg plante medicinale.
doi: cei doi nu se hotarasc sa fuga - fata, care se vindecase, e trimisa de batran acasa pentru ca acesta din urma ii vazuse pe amandoi dormind in barca, iar a doua zi "tanarul in toata regula" pleaca de la templu.
trei: actiunea se petrece doar pe lac, nu apar secvente cu viata lui de "adevarat infern". Singurul lucru pe care il stim despre viata lui e ca fata il inseala si el o omoara.

Noroc ca mai exista si IMDb:
This film takes place in an isolated lake, where an old monk lives on a small floating temple. The wise master has also a young boy with him that teaches to become a monk. And we watch as seasons and years pass by.

Vizionare placuta.



Niciun comentariu: